Kipfilet met hazelnoot en lijnzaad

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 bio-kipfilets, a ca. 150 g 100 gm hazelnoten, gahakt 2 eetlepels lijnzaad 2 eetlepels olijfolie peper zout 1 krop andijvie, gewassen, in parten 1 eetlepel citroensap Smeer de kipfilets in met 1 el olijfolie en wat peper en zout. Bestrooi ze met de hazelnoten en lijnzaadjes en zet ze 20 minuten in een oven van 150 ºC. Verhit een grillpan en smeer hem in met de resterende olijfolie. Rooster hierin op hoog vuur de andijvieparten in 2 minuten bruin, maar niet geheel gaar. Breng de andijvieparten op smaak met citroensap, peper en zout en serveer ze samen met de kipfilets. Serveertip: Geef er zwarte bonen bij.

Kipfilet met hazelnoot en lijnzaad is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
5 min Snack
Bekijk recept
Chunky cranberry-havermoutkoeken
30 min-
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smoothie bowl
Snack
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept