1 pkg tomatencrèmesoep (diepvries, 350 g; , iglo) 250 gm lams- of rundergehakt 1 eetlepel olijfolie met knoflookaroma and ch; ipeper (flesje, monini) 1 rode ui 1 courgette 1 pot witte bonen (370 g) 30 gm couscous (pak a 400 g, ah biologis; ch) Bereiden: In pan 750 ml water met bevroren soep aan de kook brengen. Intussen van gehakt kleine balletjes rollen. Ui pellen en snipperen. Courgette wassen en in blokjes snijden. Q In koekenpan olie verhitten en ui ca. 1 minuut fruiten. Courgetteblokjes toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Bonen in zeef laten uitlekken. Bonen, couscous, gehaktballetjes, ui en courgetteblokjes aan soep toevoegen en soep ca. 6 minuten op laag vuur zachtjes koken tot gehaktballetjes gaar zijn. Bereiden: ca. 15 minuten Prijs p.p.: f 3,75, €1,70 Bevat per eenpersoonsportie: 435 kilocalorieên eiwit 23 g - vet 23 g koolhydraten 33 g Wijncategorie: 6 Chateau La Gordonne Rose