Marokkaanse soep met couscous

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 pkg tomatencrèmesoep (diepvries, 350 g; , iglo) 250 gm lams- of rundergehakt 1 eetlepel olijfolie met knoflookaroma and ch; ipeper (flesje, monini) 1 rode ui 1 courgette 1 pot witte bonen (370 g) 30 gm couscous (pak a 400 g, ah biologis; ch) Bereiden: In pan 750 ml water met bevroren soep aan de kook brengen. Intussen van gehakt kleine balletjes rollen. Ui pellen en snipperen. Courgette wassen en in blokjes snijden. Q In koekenpan olie verhitten en ui ca. 1 minuut fruiten. Courgetteblokjes toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Bonen in zeef laten uitlekken. Bonen, couscous, gehaktballetjes, ui en courgetteblokjes aan soep toevoegen en soep ca. 6 minuten op laag vuur zachtjes koken tot gehaktballetjes gaar zijn. Bereiden: ca. 15 minuten Prijs p.p.: f 3,75, €1,70 Bevat per eenpersoonsportie: 435 kilocalorieên eiwit 23 g - vet 23 g koolhydraten 33 g Wijncategorie: 6 Chateau La Gordonne Rose

Marokkaanse soep met couscous is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept