Maaltijd-andijviesalade met geitekaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 g (krul) andijvie 1 kleine ui 1/2 bakje champignons 1 el citroensap 3 tomaten 1/2 l blik artisjokken 7 zwarte olijven 300 g verse geitenkaas 5 el olie 3 el (rozemarijn) azijn zout peper 1 tl italiaanse keukenkruiden 1 klein teentje knoflook Van andijvie lelijke bladeren verwijderen. In reepjes snijden. In vergiet wassen en goed laten uitlekken. Ui pellen en in ringen snijden. Champignons wassen en in plakjes snijden. Besprenkelen met citroensap. Tomaten wassen en in partjes snijden. Artisjokharten afgieten en in vieren snijden. Groente in grote schaal doen. Olijven erdoor scheppen. Kaas in stukjes snijden. Tot gebruik in koelkast zetten. In kommetje doen: olie, azijn, zout, peper en Italiaanse keukenkruiden. knoflook pellen en erboven uitpersen. Tot sausje roeren. Sausje en kaas door salade scheppen. Lekker met bruin stokbrood. voedingswaarde : 490 kcal p.p.

Maaltijd-andijviesalade met geitekaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwe Geitekaas Met Tomatenpesto
20-30 min -
Bekijk recept
Geitekaas In Brikdeeg Op Toast
20-30 min -
Bekijk recept
Voorafje Met Geitekaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Geitekaas Met Sesam En Honing/Frambozensaus
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Spiegelei met parmaham
Lunchgerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenquiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept