Aardappel met tomaat en feta uit de oven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

600 gm nieuwe aardappels 1 olijfolie 1 eetlepel verse rozemarijn grof gehakt 1 theelepel grof zeezout 6 zongedroogde tomaten in olie 10 zwarte olijven zonder pit 75 gm feta Oven voorverwarmen tot 200 graden Celsius. Aardappels schoonpoetsen, maar niet schillen. Kleine aardappeltjes heel laten, de grotere in partjes snijden. Doe de aardappel in een ovenschaal. Giet er olijfolie, rozemarijn en zout over en schuid het door elkaar. Zet het in de oven en laat het ong. 25 minuten bakken. Snijd tomaten en olijven fijn en verkruimel de feta. Meng het door elkaar en strooi het over de aardappels. Nog 15 minuten in de oven zetten en daarna opdienen met ijsbergsla en brood.

Aardappel met tomaat en feta uit de oven is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept