Vegetarische goulash

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 eetlepels linolzuurrijke olie 1 ui 1 teentje knoflook 3 kleine paprika's 1 1/2 eetlepel paprikapoeder 350 gm tahoe 300 ml plantaardige bouillon metevt 1 gla; s rode wijn 2 eetlepels bloem 100 gm augurken Verhit de olie en fruit hierin de kleingesneden ui en knoflook licht. Bak de in blokjes gesneden tahoe mee. Doe de kleingesneden paprika en paprikapoeder erbij. Voeg de bouillon, met of zonder wijn toe. Kook het geheel ongeveer 10 minuten. Maak de bloem aan met wat water tot een glad papje en bind hiermee de saus. Snijd de augurken klein en roer ze door de saus. Geef er (p.p.) een portie komkommersalade; 'handje' rijst of macaroni en een appel, peer of sinaasappel bij.

Vegetarische goulash is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept