Banaanrijst met groenten en pindasaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm zilvervliesrijst 1 bakbanaan, geschild, gehalveerd 2 eetlepels olijfolie 1 paksoi, in repen 100 gm taugé 250 gm sperziebonen, gehalveerd 2 eetlepels pindakaas 1 peper 1 zout Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de banaan aan beide kanten goudgeel. Haal uit de pan en laat afkoelen. Verhit de resterende olie in een pan en roerbak de paksoi, taugé, en sperziebonen. Snijd de bakbanaan in kleine stukjes en schep dit door de rijst. Breng de groenten op smaak met peper en zout en schep deze op de rijst. Verwarm de pindakaas en verdun deze met een beetje water. Breng op smaak met peper en zout (of eventueel ketjap en sambal). Schenk de pindasaus over de groenten. voedingswaarde : 380 kcal p.p. voor- bereidingstijd : 5 / 20 minuten bron : Lekker gezond februari / maart 2002

Banaanrijst met groenten en pindasaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept