Gestoofde worteltjes met koolrabi

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm worteltjes 3 koolrabi's 30 gm hazelnoten 4 takjes peterselie 1/2 theelepel zout 1 theelepel citroenrasp 25 gm boter 1 eetlepel citroensap 3 theelepels bouillon Snijd de schoongemaakte wortel en koolrabi in kleine blokjes. Hak de hazelnoten fijn en knip de peterselie fijn. Rooster in een droge koekepan de hazelnoten in enkele minuten goudbruin. Bestrooi ze met het zout en laat ze afkoelen. Doe hierna in een kommetje het peterselie, de hazelnoten en de citroenrasp en roer ze goed door elkaar. Bak de wortel en de koolrabi aan in de boter en voeg dan het citroensap, de bouillon en 1 dl. water toe. Laat het geheel in 25 minuten gaar stoven. Schep alles af en toe om. Schep de wortel en de koolrabi op het bord en strooi het hazelnootmengsel er overheen.

Gestoofde worteltjes met koolrabi is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van appel, koolrabi, postelein, radijzen, komkommer, dille en yoghurt
Bijgerecht
Bekijk recept
Geschaafde-spruitensalade met hazelnoten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenham met geroosterde groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept