Oosterse Curry

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en bak de stukjes vlees rondom bruin. Schep het vlees uit de pan. Fruit de uien en de knoflook 2 minuten in het bakvet. Voeg de gembersnippers, ketoembar, djinten, kurkuma, cayennepeper en tomatenpuree toe en roerbak 2 minuten. Schep het vlees erbij met 2 dl warm water en breng alles aan de kook. Kook zachtjes 30-45 minuten tot het vlees zacht is. Bind de saus met allesbinder. Roer de zure room erdoor, maar kook niet meer. Serveer er basmatirijst en atjar tjampoer bij.

Oosterse Curry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept