Varkenskarbonade Met Champignons En Kaassaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdfeel de champignons over 4 borden en bewaar het braadvocht. Leg een karbonade op de champignons. Zet de saus terug op het vuur, voeg het braadvocht toe met de fijngesneden verse kruiden. Breng op smaak met peper en zout. Schenk de saus rond de karbonade en de champignons en garneer met vers basilicumblad.

Varkenskarbonade Met Champignons En Kaassaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenskarbonade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
VARKENSKARBONADE MET PIKANTE SAUS
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade Op De Kolen
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade Met Honing En Mosterd
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept