Pasta Alla Chitarra Met Lamssaus.

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het gehakt bruin in de olie. Fruit dan de sjalot en knoflook in ca 3 minuten mee. Giet de wijn erbij met de blokjes tomaat, laat dit ongeveer 15 min stoven. Breng op smaak met zout en peper. Gaar verder tot alles goed mals en zacht is, gedurende 20 min. Kook de pasta al dente en geef er de saus bij. Presenteer met basilicum en de Parmezaan.

Pasta Alla Chitarra Met Lamssaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bucatini Met Marokkaanse Lamssaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met lamssaus
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginecake
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Gevulde Lamszadel Overgoten Met Een Lamsaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept