Rundercarpaccio Met Parmezaanse Kaasdressing

2
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop in een kommetje het citroensap met de olijfolie, zout en peper naar smaak tot een dressing. Meng in een andere kom de rucola met 1 eetlepel dressing. Roer de Parmezaanse kaas door de rest van de dressing. Spreid de plakjes carpaccio uit op 2 borden en sprenkel de dressing erover. Strooi de pijnboompitten erover en leg de rucola in het midden.

Rundercarpaccio Met Parmezaanse Kaasdressing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met malse biefstukreepjes en kaasdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met zalm en kaasdressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkorenclubsandwich
15 min-
Bekijk recept

Klassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Canapés van carpaccio met truffels
20 min
Bekijk recept
Carpacciopasteitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept