Insalata De Caprese

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de tomaten en snijd ze in plakken. Snijd de bolletjes mozzarella in dunne plakken. Leg de tomaat en de mozzarellaplakjes om en om op een schaal. Rooster de pijnboompitten ca. 2 minuten op een matig vuur in een droge koekenpan. Hak de basilicum fijn en strooi het met de pijnboompitten over de tomaten en mozzarella. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit. Klop een vinaigrette van knoflook, balsamico azijn en olijfolie. Breng op smaak met peper. Schenk de vinaigrette vlak voor het opdienen over de tomaten-mozzarella salade.

Insalata De Caprese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta alla Caprese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caprese-salade met gegrilde nectarine
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paprika-tomaat-salsa
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept