Dichte Kaaspizza

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de kwark in een kom los met het ei. Vermeng het kwarkmengsel met de blokjes kaas en de geraspte kaas en maak alles op smaak met wat zout en peper. Verdeel het kaas mengsel over het pizzadeeg. Sla de deeglappen over de vulling en druk de randen met een vork goed op elkaar. Bak de gevulde kaaspizza′s 10 minuten in een op 225 graden voorberwarmde oven. Verlaag de oventemperatuur tot 175 graden en bak de pizza′s nog ca. 10 minuten. Serveer de pizza′s onmiddelijk.

Dichte Kaaspizza is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Dichte Ham-kaaspizza
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaaspizza Met Drie Soorten Kaas
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cozze all'italiano
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselpan met courgette en friet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goudbrasem in zoutkorst met citroenvinaigrette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept