Aardappelpartjes + Bieslookroomdip

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappels in de schil gaar. Giet af, laat even afkoelen en snij in parten. Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag de olijfolie op hoog vuur. Bak de aardappelpartjes goudbruin en knapperig. Roer intussen de mascarpone en zure room los. Knip de bieslook fijn en roer, samen met de sjalotjes door de room. Schep de aardappels uit de pan en laat even uitlekken op keukenpapier. Bestrooi met zeezout en serveer met de dip.

Aardappelpartjes + Bieslookroomdip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajunkip met paprika
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept