Ahorn-appel-pannacotta Met Calvadosroom

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe 200 ml slagroom, melk, suiker en vanillestokje in een pan en breng aan de kook. Draai het vuur uit. Verwijder het vanillestokje en roer de gelatine door de slagroom. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij de appels in vieren. Doe appels, heet water en ahornsiroop in eenpan. Laat op laag vuur in ca 10 min zacht worden en het vocht verdampen. Pureer de appels met de room in een keukenmachine. Verdeel over 4 bakjes en dek af met plasticfolie. Laat opstijven. Roer de calvados door de mascarpone en klop er de rest van de slagroom door. Meng er de gehakte noten door. Serveer de pannacotta met de calvadosroom.

Ahorn-appel-pannacotta Met Calvadosroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appeldessert met amandelvulling en calvadosroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kalfsmedaillon met gebakken Jonagold en Calvadosroom
Bekijk recept
Taartje van appelen in calvadosroom
0 min
Bekijk recept

Gegrilde zoete aardappelen met ahorn-kaneelboter
60 min Bijgerecht
Bekijk recept
Glans
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Espresso Wafels
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zelf Gerookte Zalm
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept