Faisan A La Georgienne

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-de noten als eerste bij de fazant voegen in de pan -dan het gezeefde vruchtensap en de wijn -laat zonder deksel circa 10 min op zacht vuur staan en voeg dan de gezeefde thee erbij -verder zout en peper toevoegen en het deksel op de pan en 40 min op klein vuur laten pruttelen -meng ondertussen de boter en de bloem tot een "beurre manie" -haal de fazant uit de pan en verdeel hem in 4 delen en leg op een mooie schaal met de noten erom heen (hou warm) -we binden de saus door de klontjes beurre manie erdoor te roeren, klontje per klontje

Faisan A La Georgienne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Faisan de la forestiere
Bekijk recept
Faisan de la forestiere
Bekijk recept
Faisan de la forestiere
Bekijk recept
Faisan de la forestiere
Bekijk recept