Witte Wijn Punch

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de wijn,cognac, cointreau en sodawater 2 uur in de koelkast
  • 2 Doe het ijs in een grote kan of puchkom. giet de wijn, cognac en cointreau erbij en roer.
  • 3 Voeg al roerend het citroensap en sodawater toe en laat de vruchten in de kan drijven.
  • 4 Garneer met de citroenmelissebladeren en serveer meteen, anders gaat het ijs teveel smelten.

Witte Wijn Punch is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Snack
Bekijk recept
Warme appelpunch met gember
20 min
Bekijk recept
Cranberry Punch
Snack
Bekijk recept
Ti Punch Kaneel en Gember
10 min Snack
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept