Met Ham En Cheddar Gevulde Portabella?s Uit De Magnetron

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de boter in het kleine schaaltje en zet 45 seconden in de magnetron op 50%. Meng de gehakte paddestoelsteeltjes, de broodkruimels, kruiden, de helft van de knoflook, de ham, kaas, peper en zout in een kom. Bind met het ei en circa 1/3 van de boter. Doe de paddestoelhoedjes in de grote glazen schaal en verdeel er de vulling over. Voeg de rest van de knoflook aan de overgebleven boter toe en schenk over de paddestoelen. Zet 5-6 minuten in de magnetron op vol vermogen. Rooster ondertussen de rondjes brood.

Met Ham En Cheddar Gevulde Portabella?s Uit De Magnetron is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept