Sperzieboontjes Met Cantharellen

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bonen,afhalen wassen snijden of in stukjes breken. Bonekruid afspoelen. Bonen en kruid te zamen aan de kook brengen en ongeveer 5 minuten laten koken. De spek in kleine blokjes snijden, de boter smelten en daar de spek inuitbakken. De ui pellen en snipperen en in het spekvet glazig bakken. De cantharellen schoonmaken en aan het spek-uimengsel toevoegen en met zout en peper op smaak brengen, ongeveer 5 minuten verhitten. De 375 gr tomaten met heet water vergieten en in koud water laten schrikken, ontvellen en de steelaanzetten wegsnijden. De Tomaten in achten snijden, met de boontjes aan de paddestoelen toevoegen, voorzichtig omscheppend meeverhitten.

Sperzieboontjes Met Cantharellen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept