Pikante Soep Met Chinese Champignons

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De paddenstoelen in een beetje lauw water laten zwellen(30 minuten), goed laten uitlekken, afdrogen en in reepjes snijden. Het vlees en de bamboescheuten heel fijn snijden. De bouillon verwarmen met het zout, de peper en de azijn. De champignons, het vlees en de bamboescheuten bijvoegen. De soep binden met het in een beetje warme bouillon aangemengde maiszetmeel. Op smaak brengen en gloeiend heet serveren

Pikante Soep Met Chinese Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept