Doe het ei met het uienzout en de Tabasco in een kommetje en kluts alles goed door elkaar. Doe de melba toastjes in een stevige plastic zak en rol er met de deegrol over om ze fijn te maken (niet te fijn). Giet de kruimels in een ander kommetje. Doe dan de bloem en de shiitake in de plastic zak, houd hem stevig dicht en schud totdat alle paddestoelen bedekt zijn met een laagje bloem. Haal ze er een voor een uit, schud de overtollige bloem eraf, doop ze in het gekruide geklutste ei en rol ze door de melbakruimels. Zorg dat ze langs alle kanten goed bedekt zijn en leg ze naast elkaar op een bord. Zodra ze gereed zijn, goudbruin frituren gedurende 1 a 2 minuutjes. Laten uitlekken op keukenpapier.
Shiitake In Een Krokant Jasje is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Eendenborst met peren, balsamicoazijn en groene peper