Rundvleesragout Met Paddestoelen

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in stukjes * Smelt de boter in een ruime pan en fruit de sjalot 3 minuten op een laag vuur. Voeg de paddestoelen toe en bak ze 5 minuten op een halfhoog vuur mee. Verwarm de pasteibakjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Schep de ragout door het paddestoelenmengsel en warm het al omschepend goed door, Zet de pasteibakjes op de borden en schep de ragout erin en erover. Zet het dekseltje schuin in de ragout, garneer met de peterselie en serveer direct.

Rundvleesragout Met Paddestoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sandwichragout met boontjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane rundvleesragout met polenta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleesragout Met Paddenstoelen
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Italiaans Rundvlees
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept