Verwarm de oven voor op 100 gr. C. Hak basilicum grof en meng met 1 eetlepel olie. Snijd de gewassen tomaten in vieren, haal door dit mengsel en leg in een ovenschaal, bedruppeld met olie. Bak de tomaten ca 2 uur in de oven. Schil en hak de gember en laat met 0,5 eetlepel olie zweten in een pannetje. Voeg room toe, laat tot de helft inkoken en breng op smaak met zout en peper. Haal de fillobuideltjes uit de koelkast. Was de courgettes, schep het zaad eruit en snijd ze in dunne reepjes, formaat 1 lucifer. Verwarm de oven voor op 200 gr. C. Bak de buideltjes goudbruin af. Intussen: verhit een eetlepel olie in een wok en roerbak de gourgettesstaafjes daar kort in. Verhit de gemberroomsaus. slechts, niet laten koken. Verhit ook de tomaten. Leg de buideltjes in het midden van een voorverwarmd bord, drapeer courgettes en tomaten rondom en schep de saus over de groente.
Paddestoelen In Filodeeg is een recept van Smulweb.nl