Ham-champignonkroketjes

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol telkens van 1 el mengsel kroketjes. Doe de extra bloem, losgeklopte eieren en broodkruimels in 3 aparte kommetjes. Wentel de kroketjes door de bloem, door het ei (laat het te veel eraf druipen) en door de broodkruimels. Leg ze op een schaal en dek ze af met papier. Zet ze 30 min. in de koelkast. Vul een pan met stevige bodem voor 1/3 met olie. Verwarm de olie tot 180 graden. Frituur de kroketjes in ca. 3 min egaal bruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken en serveer ze warm.

Ham-champignonkroketjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonkroketjes.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaas-champignonkroketjes
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept