Pinda-koriander Chutney

6
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de tamarinde pasta met het hete water tot een glad papje. Verhit de ghi in een pan, draai het vuur laag en rooster er de pinda′s in tot ze lichtbruin zijn. Voeg de kokos toe en rooster die ook kort. Doe de pinda′s, kokos, tamarinde, het zout, pepertje, de suiker, het koude water en de verse koriander in de keukenmachine (of gebruik de staafmixer). Maal alles fijn (voeg zo nodig wat water toe). Deze chutney kan 2-3 dagen bewaard worden in de koelkast.

Pinda-koriander Chutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept
Thaise zalm met groentemie
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept