Kung Pao Garnalen Met Cashewnoten

6
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de garnalen schoon, pel ze en verwijder de zwarte darmen.
  • 2 Vermeng de knoflook, gember, maizena, vetsin, zout(pas op niet te veel!!), peper en suiker in een kommetje en strooi het over de garnalen. Omscheppen,. afdekken, in de koelkast zetten en 20 min. laten intrekken.
  • 3 Vermeng in een klein schaaltje alle ingredienten voor de saus en zorg dat er geen klontjes achterblijven.
  • 4 Verhit de olie in de wok, doe er de garnalen in en bak ze al omscheppende tot ze stevig roze zijn. Bak niet te lang dan worden ze taai. UIt de pan nemen en op een verwarmde schaal scheppen.
  • 5 Bak in de achtergebleven olie de stukjes ui glazig, voeg de paprika en courgette toe en bak alles 1 minuut.
  • 6 Schenk nu de saus over de groenten, roer even tot het gebonden is en laat het een 1/2 minuut pruttelen.
  • 7 Saus met groenten over de garnalen scheppen, noten erover strooien en meteen opdienen. EET SMAKELIJK.

Kung Pao Garnalen Met Cashewnoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Kung Pao chicken
30 min-
Bekijk recept
Kung po beef
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung po kai
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung po kip met cashewnoten
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept