1 Maak de garnalen schoon, pel ze en verwijder de zwarte darmen.
2 Vermeng de knoflook, gember, maizena, vetsin, zout(pas op niet te veel!!), peper en suiker in een kommetje en strooi het over de garnalen. Omscheppen,. afdekken, in de koelkast zetten en 20 min. laten intrekken.
3 Vermeng in een klein schaaltje alle ingredienten voor de saus en zorg dat er geen klontjes achterblijven.
4 Verhit de olie in de wok, doe er de garnalen in en bak ze al omscheppende tot ze stevig roze zijn. Bak niet te lang dan worden ze taai. UIt de pan nemen en op een verwarmde schaal scheppen.
5 Bak in de achtergebleven olie de stukjes ui glazig, voeg de paprika en courgette toe en bak alles 1 minuut.
6 Schenk nu de saus over de groenten, roer even tot het gebonden is en laat het een 1/2 minuut pruttelen.
7 Saus met groenten over de garnalen scheppen, noten erover strooien en meteen opdienen. EET SMAKELIJK.
Kung Pao Garnalen Met Cashewnoten is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam