Frangipanetaart

8
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de boter met de suiker en de vanillesuiker tot de kleur lichter wordt . Klop er een voor een de eieren door . Meng de amandelen er door . Voeg nu de bloem en het citroensap toe . Roer alles goed door elkaar en schep de vulling op de bladerdeeg . Laat dat in een voorverwarmde oven van 175° staan . Laat de taart afkoelen . Maak met de poedersuiker en water een dik vloeibaar glazuur en strijk het erover .

Frangipanetaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept