Bulgaarse Leverrijst

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-doe de leverreepjes in een kom met de melk -in een grote braadpan 2 eetlepels olie verhitten -fruit daarin het spek en de ui 3 minuten -de uitgelekte leverreepjes eraan toevoegen -al roerend nog 3 min laten kleuren -daarna de rijst, paprika,augurk, kappertjes en 1 mespunt marjoraan door de lever mengen -op smaak brengen met peper en paprikapoeder -al roerend alles goed heet laten worden (circa 5 min) -de resterende olie doorroeren -garneren met gehakte peterselie

Bulgaarse Leverrijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Paastaart met yoghurt
2 min Nagerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJskoude courgettevelouté met yoghurt en munt
20 min Voorgerecht
Bekijk recept