Krulandijvie Met Geitenkaas

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de blaadjes van de krulandijvie over de borden. Pak de plakken geitenkaas in stukjes alminiumfolie en bak ze in vijf minuten in de oven. Klop een vinaigrette van de mosterd, azijn, olie,zout en een drup water. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze een kleurtje krijgen. Pak de geitenkaas uit en leg ze op de salade en strooi de pijnboompitten erover en besprenkel ze met de vinaigrette.

Krulandijvie Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
penne met krulandijvie en salami
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krulandijvie Met Gegratineerde Geitenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Warm Geitenkaasje Met Lavendel, Sperziebonen En Krulandijvie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept