Copacabana-ijsbeker

4
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ananas goed laten uitlekken en in blokjes snijden.vermengen met de witte rum en ongeveer een laten trekken.de amandelschilfers in de boter bruinen en laten afkoelen.de ananas uit de rum halen en in glazen verdelen.opvullen met het chocoladeijs en met slagroom versieren.de amandelschilfers over het geheel strooien en onmiddelijk opdienen. EET SMAKELIJK!

Copacabana-ijsbeker is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

IJsricotta met limoncetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ijsbeker Wijnperzik
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Ricotta-ijs Met Limoncello
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Ijsricotta met limoncetta
0 min
Bekijk recept

Copacabana beach burgers
30 min-
Bekijk recept
Bananen Copacabana
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cafe Copacabana
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Copacabana
Bekijk recept