- Borstel de aardappels schoon onder stromend water. Dep ze droog, prik de aardappels in en verpak ze in aluminiumfolie. Pof ze midden in de oven in ca. 1 uur gaar. - Bereid de rookworst volgens de gebruiksaanwijzing. - Pel en snipper de ui. - Laat de zuurkool uitlekken. - Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij de appel in stukjes. - Verhit de helft van de boter in een pan en fruit de ui ca. 2 minuten. - Voeg de zuurkool toe en bak het mengsel ca. 4 minuten op een laag vuur. - Voeg de appel toe en laat het geheel ca. 10 minuten afgedekt smoren. - Roer de creme fraiche en de mosterd door de zuurkool. Breng het op smaak met zout en peper. - Verhit in een koekenpan de rest van de boter en roer de honing erdoor. - Serveer de worst op de zuurkool en schenk de honingjus erover. - Verwijder de aluminiumfolie en snij de aardappels in 4 parten. Bestrooi ze met zout en peper. - Serveer de aardappels bij de zuurkool.