Fassolada

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Water aan de kook brengen met wat zout in een snelkookpan, de bonen toevoegen en in open pan 10 minuten laten koken, tot het water flink schuimt, de bonen afgieten. Snelkookpan met 1/3 water vullen en opzetten met een flinke thl zout en de maggiblok. De gehakte ui, gesneden wortel, bonen en de uitgeperste teentjes knoflook toevoegen, wat takjes selderie samenbinden of in een stukje tule knopen en toevoegen, alsmede de fijngehakte peterselie, een flinke thl bonenkruid en paprikapoeder en vers gemalen peper. Pan sluiten en onder druk brengen ruim 1 uur onder druk houden. Na opening de selderie verwijderen, 2 eetlepels geconc. tomatenpuree erdoor roeren en een soeplepel olijfolie toevoegen.

Fassolada is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker