Boeuf Bourguignon Van De Chef

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-De tijm, de marjolein en de laurier bijvoegen en met het deksel op de pan aan de kook brengen en ongeveer 2 uur laten sudderen. -Nu en dan het schuim verwijderen. -Op ongeveer 5 minuten voor het einde van de kooktijd de in boter gefruite champignons, het spek en de uitjes toevoegen. -Op smaak brengen met zout en peper. -De peterselie spoelen, laten uitdruipen en niet al te fijn hakken.

Boeuf Bourguignon Van De Chef is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chef's groenten met sjalot-tijmboter
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk op wijze van de chef
0 min
Bekijk recept
Stoofpot Van De Chef Op Ouderwetse Wijze
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Salade Van De Chef-kok
20-30 min -
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept