Snijd de courgettes in de lengte door en kook ze in lichtjes gezouten water, verdeel de aubergines in schijfjes en bestrooi met wat zout zodat er vocht aan wordt onttrokken. * Dep de aubergines droog en braad ze op een bakplaat met antikleeflaag . * Maak de paddestoelen schoon en kook ze samen met het knoflook in een afgedekte pan. * Voeg aan het einde van de kooktijd wat peterselie toe. * Bereid intussen een tomatensaus met de olie, het overgebleven teentje knoflook, de gepelde tomaten, zout en oregano. * Vet een ovenchotel lichtjes in. * Schik de groenten en de in fijne plakjes gesneden mozzarella laagsgewijs in de schotel, overgiet met de tomatensaus en garneer met de blaadjes basilicum. * Werk af met een laagje mozzarella en plaats de schotel gedurende 15 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven. * Dien op.
GEGRATINEERD VEGETARISCH TIMBAALTJE is een recept van Smulweb.nl