Fritto Misto De Mare

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak eerst het beslagje- Zeef de bloem met een snuifje zout en peper-Maak in het midden een kuiltje-Giet er de olie en het water in. Roer met een houten lepel tot een glad beslagje. Snij de visfilets in blokjes van 5 cm. Laat de diepgevroren sint-jacobsvruchten ontdooien. Dep vis en zeevruchten extra goed droog met keukenpapier. Bestuif ze lichtjes met bloem. Dompel ze in het beslagje en frituur ze 2 a3 min, tot ze goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier

Fritto Misto De Mare is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane pizza met tonijn en rode ui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli frutti di mare
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige pastaschotel met gehakt
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip en asperge fritto
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fritto Misto Del Golfo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fritto Di Pollo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept