Rissole Alla Napoletana

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak een deeg van de bloem en het water - Men kan ook kant en klaar korstdeeg gebruiken - Vermeng de ricotta met het ei, spinazie zout , peper, salami Pecorinno en de Mozzarella - Rol het deeg uit tot een dunne plak - Steek met een ronde steker een plak uit doe hierop een bolletje van het rixotta mengsel en klap dubbel en druk goed dicht aan de zijkanten...
- Verhit de olie tot 180 gr C en bak de risosole goudbruin.
- Laat uit lekken op celstof en serveer heet

Rissole Alla Napoletana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Pizza alla napoletana
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla-pizza Napoletana
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza napoletana
35 min Bijgerecht
Bekijk recept