Crespelle Ripiene

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een anti-aanbak koekenpan met wat olie en bak de crespelle zeer dun. Blancheer de spinazie 1 min. en gaat goed uitlekken. Zeef de ricotta, meng met de parmezaanse kaas, mozarella, het 1/2 ei, de spinazie en zout, peper. Vul de crespelle met deze vulling en rol hem op. Leg de crespelle in een beboterde schaal en leg een klontje boter op de flensjes, samen met een paar blaadjes salie. Plaats de schaal +/- 10 min in de oven, afgedekt met aluminiumfolie

Crespelle Ripiene is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pesche Ripiene
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Ripiene Al Forno
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cozze Ripiene
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pere Ripiene
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept