Funghi Al Vino Rosso

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de paddestoelen schoon. Laat de kleine exemplaren heel en snijd de grotere in stukken. Verhit de wok of koekenpan en laat olie en boter er heet in worden. Wacht tot het schuim van de boter begint weg te trekken. Laat olie en boter even door de gehele pan walsen. Temper de warmtebron. Laat de sjalotten 2 minuten zachtjes fruiten. Roer de knoflook erdoor en voeg na 1 minuut de paddestoelen er aan toe. Laat ze onder voortdurend omscheppen 5 minuten bakken. Strooi er wat zout en peper over en schik tijmtakje en laurierblad tussen de paddestoelen. Voeg de wijn toe. Laat alles zolang zachtjes koken tot door het indampen niet veel meer dan de helft van de wijn is overgebleven. Neem tijmtakje en laurierblad weg. Schep de tomatenblokjes en de peterselie er door. Doe alles over in een voorverwarmde schaal.

Funghi Al Vino Rosso is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pesto-preistamppotje met chorizo
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met pesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wit bolletje pit
- 10 min-
Bekijk recept

Gnocchi met champignons en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met mediterrane filets
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept