Weense Broodjes

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*Roer de ingredienten voor de vulling door elkaar tot het mengsel zacht genoeg is om het deeg ermee te bestrijken. *Rol het deeg uit tot een lap van 75 x 35 cm. Met de vulling bestrijken, maar een stukje van de lange rand vrijhouden! *Het deeg aan elke kant vanaf de lange kanten naar het midden oprollen en met een scherp mes in stukken van 2,5cm snijden. *Vet de bakplaat in, de koffiebroodjes met voldoende tussenruimte erop leggen, met een schone theedoek afdekken en laten rijzen tot ze in volume zijn verdubbeld. *In circa 15 a 18 minuten in een voorverwarmde oven van 220 gr.C. lichtbruin bakken. *Uit de oven nemen en direct met abrikozenjam bestrijken en vervolgens met fondant glaceren

Weense Broodjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle van groenten met sinaasappel en worst
Lunchgerecht
Bekijk recept
Weense chocolademelk
10 min
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Weense Tafelspitz
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept