Kare Ayam - Kerriekip In Javaanse Stijl

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg zout, suiker, djeroek peroet, salaamblaadjes, sereh, aardappelen, wortelen en sperziebonen toe. Roer goed oor. Voeg tenslotten de kokosmelk toe en blijf roeren. De saus moet iets indikken. Kook de kerriekip op middelhoog vuur in ca. 30 minuten gaar en voeg - indien gewenst de glasnoedels (laksa) toe. Kook nog eens 10 minuten of totdat de kip gaar is. Er moet weinig saus zijn overgebleven.

Kare Ayam - Kerriekip In Javaanse Stijl is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische yoghurt
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Peren-bessenyoghurt
10 min Snack
Bekijk recept
Naan met lamsworstjes en salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde auberginesalade met verse kruiden
33 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kare-Udon
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept