Maak Zelf Rozenijs

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de melk met een in twee gespleten vanillestokje aan de kook. Laat de melk vervolgens afkoelen. lop intussen de eierdooiers met de suiker tot een lichtgele massa. Voeg de melk, de vloeibare rozensiroop, de geplette aardbeien, 6 druppels rozenextract en 1⁄4 liter opgeklopte slagroom aan toe. Giet het mengsel in de ijsmachine, voeg er 20 minuten later enkele bloemblaadjes van de siroop aan toe en laat opstijven in de diepvries.

Maak Zelf Rozenijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'chips' Van Salieblaadjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gesuikerde Viooltjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gesuikerde Viooltjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sophia Loren's Parmigiana
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vrolijke kerstkoekjes
60 min -
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentesoep met gehaktballetjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept