Gemarineerde Varkenshaas Met Paddestoelenroomsaus

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In grote koekepan boter verhitten en varkenshaasjes in 15-20 min gaar bakken, varkenshaasjes uit de pan nemen en warmhouden over alufolie. Wildfond en 11/2 dl gezeefde marinade door het braadvocht roeren. In een andere koekepan de cantharellen (in reepjes gesneden) in wat boter bakken tot het vocht verdampt is. De saus op hoog vuur laten inkoken tot ongeveer de helft. slagroom toevoegen en op smaak brengen met zout en peper, eventueel van het vuur af koude boter door de saus kloppen (monteren), varkenshaasjes schuin in plakken snijden, cantharellen door de saus roeren. Beetje saus naast het vlees schenken, rest apart serveren. Lekker met gecarameliseerde witlof.

Gemarineerde Varkenshaas Met Paddestoelenroomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelenroomsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertebiefstuk met paddestoelenroomsaus
0 min
Bekijk recept
Asperges met varkenshaas en paddestoelenroomsaus
0 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept