Ribkarbonaadjes Met Tomaat En Kaas

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een koekenpan de olie en laat hierin de boter smelten
  • 2 Bestrooi de karbonaadjes met zout en peper
  • 3 Braad, als het schuim is weggetrokken, de karbonaadjes op hoog vuur rondom bruin
  • 4 Zet het vuur lager en leg op elke karbonade een plak tomaat, afgedekt met een plak kaas en laat de kaas smelten
  • 5 Bereid ondertussen de puree zoals staat aangegeven en roer er de pesto door

Ribkarbonaadjes Met Tomaat En Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Ketjap Karbonades
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept