Boerenhamlappen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met peper en zout, haal het door het losgeklopte ei en vervolgens door paneermeel. Druk dit goed aan. Kook de tuinbonen gaar in water met zout en een scheutje melk, zodat ze mooi blank blijven. Kook de aardappels gaar en laat ze afkoelen. Smelt de boter in de pan, laat deze uitbruisen en bak hierin de hamlappen goudbruin. Leg het vlees op een warme schaal. Bak de aardappels en doe er de fijngesnipperde sjalotejs bij. Voeg de bonen toe als beide mooi goudbruin zijn en meng alles goed door elkaar. Strooi er bonenkruid en peterselie over. Schep het geheel om de hamlappen heen en garneer de schotel met een schijfje citroen en toefjes peterselie.

Boerenhamlappen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker