Varkenskarbonades Met Spinaziesalade

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Druk nu de karbonades in het eimengsel en wel zo dat elke kant bedekt wordt. Wentel ze daarna gelijkmatig door het broodkruim. Verwarm hierna de olie in een grote koekenpan op een niet te hoog vuur en bak de karbonades zo?n 6 minuten aan elke kant tot ze diep goudbruin van kleur zijn. Snijd ondertussen de tomaten in kwarten. Verwijder hierbij de zaadjes, snijd het vruchtvlees in reepjes en dan in blokjes. Schep de blokjes tomaat, de knoflook, de olijfolie en het citroensap in een kom door elkaar en breng dit mengsel op smaak met wat peper en zout. Schep, als de karbonades klaar zijn, de spinazie door het tomatenmengsel tot de blaadjes goed bedekt zijn en verdeel deze salade over de karbonades.

Varkenskarbonades Met Spinaziesalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoakoekjes met spinaziesalade
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Peen en uien met karbonades en mosterdsaus
30 min-
Bekijk recept
Varkenskoteletten met mierikswortelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse Varkenskarbonades
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonades Met Zuurkool
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept