Makarna A La Kadir

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta gaar in water met een beetje zout. Klop intussen de yoghurt los met de uitgeperste knoflook. Bak het gehakt rul, zonder olie of boter, en haal het dan uit de koekepan. Voeg een scheutje olijfolie toe aan het bakvet en bak dan de fijngesneden groenten vijf minuten. Voeg een blikje tomatenpuree toe en maak dit op smaak met zout, peper en paprikpoeder. Giet de pasta af en roer er meteen de yoghurt door. Doe dit op twee voorverwarmde, diepe borden en verdeel hier het gehakt-groentenmengsel over. De echte liefhebber, die niet op dieet moet zijn, sprenkelt er nog een beetje olijfolie over.

Makarna A La Kadir is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pirzola A La Kadir Met Rodepeperboter
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept