Kaaspate

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de geitenkaas en gorgonzola met de knoflook en de helft van de wijn in een elektrische keukenmachine. Zet de machine heel kort aan. Voeg eventueel nog wat wijn toe. De juiste hoeveelheid wijn hangt af van de - zachte - consistentie van beide kazen. De kaaspate moet smeerbaar, maar niet te nat worden. Schep de kaas in een kom. Meng de gesneden salie en bieslook erdoor. Serveer bij dit gerecht verschillende soorten crackers, toastjes, sneetjes stokbrood en eventueel rondjes roggebrood.

Kaaspate is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaaspate Met Noten
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kaaspate
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kaaspate Met Noten
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kaaspate
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept