Zaanlander Mild Met Gesmoorde Bosuitjes

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In koekenpan of wok boter verhitten en bosuitjes op middelhoog vuur ca. 2 minuten roerbakken. Honing, gember en rode peper toevoegen en nog ca. 1 minuut roerbakken. 1 dl. water toevoegen en bosuitjes afgedekt in ca. 3 minuten gaar smoren. Op smaak brengen met zout. Intussen korstjes van kaas snijden. Kaas in dikke plakken en vervolgens in driehoekjes snijden. Kaaspuntjes over 4 borden verdelen. Bosuitjes uit saus nemen en over kaas verdelen. Saus eventueel verder inkoken tot deze licht stroperig is en over kaas en bosuitjes sprenkelen.

Zaanlander Mild Met Gesmoorde Bosuitjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassoep met sherry en koriander
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenbouillon
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-preiragout met ham en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept