Tong-zalmrolletjes Met Tomatensaus

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De filets droogdeppen, met zout en peper bestrooien, even laten intrekken. Het vel van de zalm halen, ontgraten en het visvlees in 8 gelijke porties verdelen. Op de brede kant van elke filet een portie zalm leggen en strak oprollen. Met een prikkertje vastzetten en in een stoommandje of een stoombloem leggen. In een ruime pan de bouillon verhitten, de visrolletjes erin zetten en met de deksel op de pan in 10 minuten laten garen. Met de warme tomatensaus serveren.

Tong-zalmrolletjes Met Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Tong met mosterd en wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tong met wortel en bosui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept