Gestoomde Mosselen Met Kokosmelk

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de mosselen met de rode currypasta, het ei, de maizena en de kokosmelk. Vul de schelpen met het aangemaakte mosselvlees. Leg de schelpen in een stoompan en stoom de mosselen 10 tot 15 minuten tot de vulling net stevig is.

Gestoomde Mosselen Met Kokosmelk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept